Back to Blog

Sidste nyt fra Monthio

A round shape in the bagground

Hos Monthio er vi først og fremmest en teknologivirksomhed. Det betyder bl.a. at vi konstant arbejder på at forbedre vores produkt, f.eks. ved at optimere vores analyser og tilføje ny funktionalitet til produktet.

I dette indlæg vil jeg gennemgå hvad der er sket med vores produkt den sidste måneds tid.

Ny dokumentationsportal

Noget af det allervigtigste for os er, at vores produkt skal være nemt at bruge, både når det kommer til opsætning og efterfølgende brug af produktet. Det betyder også, at vores tekniske dokumentation skal være så god, at man lynhurtigt kan komme igang med at bruge Monthio og gøre det til en integreret del af deres arbejdsgange.

I den forbindelse har vi lanceret en helt ny dokumentationsportal, som gerne skulle gøre det let som en leg at bruge Monthio. Her vil du bl.a. kunne finde link til vores API dokumentation, beskrivelse af vores output og diverse andre guides. Du finder den nye dokumentationsportal her, det kræver dog et login til Monthio at tilgå siden. Vi er som altid meget åbne overfor feedback, så kontakt os endelig hvis der er noget, som I mener kan forbedres.

Mere information om forbundne konti

Når en bruger går igennem et Monthio-flow, viser vi dem et overblik over de konti, som de har givet os adgang til at inkludere i vores beregninger. Vi tilbyder nu, at brugeren kan klikke på en konto, for at få mere information om denne konto. Dette har vi bygget, så brugeren lettere kan genkende sine konti, og dermed være sikker på, at der er givet adgang til de rigtige konti.

Screenshot of Monthio flow

Individuel gældsfaktor

Vi udregner nu også den individuelle gældsfaktor for en enkeltansøger, som er en del af en husstand. Førhen udregnede vi kun gældsfaktoren for hele husstanden, men dette er ikke nødvendigvis optimalt. Hvis man f.eks. kigger på tilfældet hvor én ansøger ønsker at tage et lån alene, kan man argumentere for, at det er mere retvisende kun at kigge på ansøgers del af husstandsgælden. Den individuelle gældsfaktor kan både ses i vores Session Dashboard og i .JSON outputtet.

Webhook-notifikation når statussen på en sag opdateres

Nu bliver det en anelse teknisk, men for at forklare det så simpelt som muligt, kan vi nu automatisk sende 'beskeder' til vores kunder, hvis der er sket en udvikling i en af de sager de har oprettet. Det kan for eksempel være når en bruger åbner flowet. På den måde kan vores kunder bruge disse 'beskeder' til at automatisere arbejdsgange og igangsætte andre processer. I kan aktivere disse beskeder ved at oprette eller ændre jeres nuværende konfiguration.

Det var alt fra os i denne omgang, men der går nok ikke længe før vi er klar med nye features og andre forbedringer!

A round shape in the bagground

Mere fra vores blog

Thumbnail image

Danish Government looks at stricter regulation of Buy-Now-Pay-Later products

As BNPL scrutiny increases across Europe, the Danish government will consider amending regulations for providers of buy-now-pay-later products in July 2023.

Læs mere
Thumbnail image

Two thirds of Swedes abandon financial service applications. What does this mean for banks & lenders?

Most Swedes don’t complete the onboarding process of financial services applications. Worryingly, this drop-off rate is actually increasing year on year. Here is what this means for banks and lenders in Sweden.

Læs mere